Tjenester

Malermestrene tilbyr alt av tjenester innenfor malerfaget. Vi tar også oppdrag med gulv og våtrom. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat, så avdekker vi hvilke behov du har og gir deg et uforpliktende tilbud. Vi kommer naturligvis ut på gratis befaring, og strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd!

null

Malerarbeid

null

Gulvarbeid

null

Våtrom

null

Flytsparkling

null

Taktil merking

Maling innvendig

Vi utfører alt av innvendig maling. Skap et vakkert hjem ved å male veggene! Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.

Gulvlegging

Et godt gulv skal vare i mange år. Har du tenkt på hvilket gulv du burde velge? Vi utfører alle typer gulvlegging.

Gulvavretting

I mange gamle, norske hus finnes det skjeve gulv som er til plage for husets beboere. Ved hjelp av gulvavretting kan vi enkelt rette opp skjeve gulv.

Maling utvendig

Vi utfører utvendig malerarbeid med solide merkevarer av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer ut i fra hvilket type produkt som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til.

Tapetsering

Har du noen gang tapetsert en vegg? Det er ikke alltid like lett å tapetsere. Dersom man ikke vet hvordan tapetsering utføres, kan det ende i søl med lim og en tapet full av luftblærer. Overlat tapetseringen til fagfolk – vi utfører tapetsering av alle typer vegger. Vi fjerner også eksisterende tapet, dersom du ikke ønsker å utføre dette selv.

Utførelse av våtrom

Vi utfører oppsparkling til riktig fall, legging av membran før flis og legging av belegg på gulv og vegger med en sikker og vanntett løsning iht. våtromsnormen. Det kan være mange årsaker til å rehabilitere badet. Det kan ha blitt fuktskadet eller behovene kan ha endret seg – kanskje man ønsker et større bad, eller bare et mer moderne bad.

Uansett årsak er det veldig viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig utført. Vi følger selvsagt våtromsnormen.

Malermestrene Indre Østland AS
Birivegen 77
2836 Biri

Besøksadresse:
Biritunet
Birivegen 77
2836 Biri