Malermestrene As utfører alle tjenester innenfor maling og gulvbelegg. Vi har erfarne fagfolk i vårt team. Vi sørger alltid for at detaljene tar seg godt ut, og for at den siste finishen blir prikken over i-en.

Maling utvendig

Vi utfører utvendig malerarbeid med solide merkevarer av beste kvalitet. Hvor ofte et hus må males, varierer ut ifra hvilke type produkt som tidligere har blitt brukt, og hvor værhardt huset ligger til. Dersom malingen begynner å flasse av, burde du sannsynligvis ha malt for lenge siden.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på utvendig maling.

Maling innvendig

Vi utfører innvendig maling, både maling av tapet og panel. Skap et vakkert hjem ved å male veggene! Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.

Tapetsering

Har du noen gang tapetsert en vegg? Det er ikke alltid like lett å tapetsere. Dersom man ikke vet hvordan tapetsering utføres, kan det ende i søl med lim og en tapet full av luftblærer. Overlat tapetseringen til fagfolk – vi utfører tapetsering av alle typer vegger. Vi fjerner også eksisterende tapet, dersom du ikke ønsker å utføre dette selv.

Gulvlegging

Et godt gulv skal vare i mange år. Har du tenkt på hvilket gulv du burde velge? Vi utfører alle typer gulvlegging også sliping av tregulv.

Gulvavretting

I mange gamle, norske hus finnes det skjeve gulv som er til plage for husets beboere. Ved hjelp av gulvavretting kan vi enkelt rette opp skjeve gulv.

Utførelse av våtrom

Vi utfører oppsparkling til riktig fall, legging av membran før flis og legging av belegg på gulv og vegger med en sikker og vanntett løsning iflg. våtromsnormen. Det kan være mange årsaker til å rehabilitere badet. Det kan ha blitt fuktskadet, eller behovene angående bad kan ha endret seg – kanskje man ønsker et større bad, eller bare et mer moderne bad.

Uansett årsak er det veldig viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig utført. Kombinasjonen av vann og fukt, gjør at det blir stilt høye krav til utførelse. Denne typen utbedringer er derfor omfattet av en lang rekke lover, regler og forskrifter som huseier er pålagt å følge.